Line up 90s No Limits 2017

 

De jaren ’90 stonden bekend om de vrolijke melodietjes en de aanstekelijke nummers en dansjes!
De tijd dat zelfs de hardcore nog echt happy was. Wie kent de heerlijke foute zomer nummers van T-Spoon nog? Mercedes Benz, Sex on the Beach en Keep on Smiling gaan zeker voor de nodige handjes in de lucht zorgen.
 
Lasgo is één van de bekendste Belgische dance-act van het millenium. Niet alleen in Belgische clubs werden de tracks grijs gedraaid, ook in het zuiden van ons land . Aan zomerhit "Something" heeft menig persoon goede herinneringen.

Twenty 4 Seven was begin jaren ’90 een wereldwijd succes. De hits Slave to the Music, Is it Love gingen als warme broodjes over de toonbank in binnen- en buitenland! Een act die vandaag de dag nog meer energie uitstraalt dan in die dagen!
 
Jeroen Post was in de jaren ’90 het gezicht van de populaire muziekzender TMF! Hij presenteerde niet alleen programma’s op deze zender, maar was ook presentator van de TMF Awards. Op 13 mei kan hij 90s No Limits aan dit lijstje toevoegen.

Hilco Slik is vanaf de eerste editie de man die de hits van je leven dropt tussen de live optredens door. Hij kent het publiek en de dansvloer als geen ander en mag dus zeker niet ontbreken!

Charly Lownoise & Mental Theo keren voor de 2e keer terug naar de Boulevard. Hèt happy hardcore duo uit de jaren 90 treedt af en toe nog samen op. De mannen weten nog steeds een feestje te bouwen met een energieke set. Mooie tijden herleven als deze gasten op het podium staan!

De jaren ’90 staan synoniem voor Happy Hardcore. En zeg je happy hardcore, dan zeg je natuurlijk DJ Paul Elstak! Rainbow in the Sky, Luv U More, Promised Land, Don’t leave me Alone, Life is like a Dance. Stuk voor stuk knallers met een dikke smile!